Happy BirdDay BirdWay!

Ensimmäinen vuositaival yksinyrittäjän linnuntietä on tullut täyteen tänään, 15.8.2022! Haluan kiittää teistä jokaista, joka on jollain tavalla inspiroinut tai tukenut BirdWayta – jokaista, joka on tuonut hyvää ilmavirtaa sen siipien alle. KIITOS.

Esikoisvuoteen mahtuu uusia taitolentoja, joiden opettelu on ollut mielenkiintoista ja haastavaakin välillä!

Tässä lyhyt yhteenveto, mitä kaikkea tapahtumaa ja toteutusta BirdWayn ensimmäinen vuosi on pitänyt sisällään: näyttelyitä eri paikkakunnilla Suomessa; nettisivujen perustaminen; logon suunnittelu; logo-leimasimen suunnittelu; minitaideteosten eli exlibristen piirtämistä kirjoja rakastaville ihmisille; sydäntä lämmittävän Tie nimeltä Yin -kirjan kuvamaailman luomista; taideteosten, kuten mustepiirrosten ja paperiperhosmobilien myyntejä; BirdWayn t-paidan painatusta jokaiselle, joka moisen on itselleen halunnut tilata; uusien teosten piirtämistä ja maalaamista; lempeän rauhoittavia reikihoitoja.

Koska linnut muuttavat, myös BirdWayn osoite on vaihtunut kuluvan vuoden alla. BirdWayn kotipesä on nykyään maaseudun rauhassa – metsän siimeksessä. Siellähän linnut viihtyvät. Muuton myötä yhä syvempi luomisrauha on laskeutunut BirdWayn ylle. Kaunis kiitos siitä kuuluu myös rakkaalle puolisolleni, Jounille, jonka kanssa saan luonnon keskellä elämää jakaa.

Tuleva uusi vuosi siintää jo edessä ja BirdWayn nokka suuntaakin pian kohti Kristiinankaupunkia, missä toteutuu syyskuinen Kun olet -näyttely yhdessä Riitta Ojanperän kanssa. Tervetuloa katsomaan näyttelyämme 14.-28.9.2022 galleria Spectraan! Lisää infoa kyseisestä tapahtumasta tulee tänne BirdWayn News-osioon.