BirdWayn t-paita

Olen jo pitkään haaveillut teettäväni t-paitoja omalla logolla ja tekstillä. Jo teini-ikäisenä värjäsin batiikkikuvioin t-paitoja, joita myin synnyinkaupunkini (Kaskinen) kesämarkkinoilla. Nuorena suunnittelin myös bändipaitoja minun ja lapsuudenystäväni bändiviritelmälle, Kadonneille Ikenille. Minulla aika tuntuikin menevän enemmän oheistuotteiden suunnitteluun, kuin itse biisien tekoon.

Valitsin näihin BirdWayn t-paitoihin lauseen ”Kun sydän on täynnä pikkulintuja, ei jää tilaa vihalle eikä katkeruudelle.”. Ensimmäisen kerran tuo lause nousi mieleeni eräänä kevätpäivänä 10-11 vuotta sitten, kun olin lähdössä kävelylle. Alun perin lause tuli ajatuksiini englanniksi: ”When the heart is full of little birds, there is no space for anger or bitterness.”. Tuohon aikaan olin erityisen syventynyt runojen kirjoittamiseen eikä ihme, että erilaiset ajatelmat virtasivat vuolaana päivästä toiseen. Tämä t-paidan selkäpuolelle painettu teksti on ajaton ja aina ajankohtainen. Se resonoi myös haastavaan ja monella tapaa horjuttavaan aikaan, jota juuri nyt elämme. Olkaamme toinen toisillemme sydämellisiä pikkulintuja, joilla on kyky puhdistaa ympäröiviä vihan puuskia ja katkeruuden kitkeriä aaltoja. Yhtenä parvena meistä löytyy voimaa vaikka mihin rauhan ihmeisiin!

Painatin t-paitoja ainoastaan pienen erän, en varsinaisesti vielä suureen levikkiin, saati nettikauppamyyntiin. Jos olet kiinnostunut tilaamaan itsellesi BirdWayn t-paidan, se on toki mahdollista. Tilauksen toimituksen suhteen pyydän kuitenkin kärsivällisyyttä, sillä mieluummin painatan paitoja isomman erän kerralla kuin yksittäisiä kappaleita silloin tällöin, eli kerään ensin nipun tilauksia kasaan ennen kuin homma etenee painotalolle asti.

Paidat on painatettu Painotalo Vivi Pointissa, joka käyttää Cottoverin vaatemallistoa. Tuotteet täyttävät kaikkein korkeimmat ympäristö- terveys- ja laatuvaatimukset sekä tuottajien että valmiiden tuotteiden osalta.

BirdWayn t-paita

Väri: kermanvalkoinen

Koko:
Miesten t-paita (S-4XL)
Naisten t-paita (XS-XXL)
Lasten t-paita (90/100-150/160)

Hinta: 38 e (+ postikulut)

Maksu: Lähetän laskun sähköpostitse.