Reiki

Reiki on kaikkialla ja kaikessa vallitsevaa näkymätön elämän perusenergiaa, joka kuitenkin saa näkyvästi hyvää aikaan. Reiki on energiahoitomuoto, jossa hoidetaan käsillä: reikin kehitti japanilainen Mikao Usui 1920-luvulla. Reiki on aina hyvää energiaa ja se toimii aina hoidettavan parhaaksi. Sillä voi hoitaa kaikkea elävää ihmisistä kasveihin. Hoidettavasta ei siirry koskaan mitään negatiivista energiaa hoitajaan eikä toisinpäin. Reiki on täysin turvallinen ja luonnollinen hoitomenetelmä. Reiki ei ole uskonnollinen suuntaus, lahko tai oppi.
Reiki vain on.

REIKI
REI = yleismaailmallinen
KI = universaali voima, elämänenergia

Reiki rauhoittaa, voimistaa ja tasapainottaa. Se pudistaa kehoa ja mieltä sekä tukee ja vahvistaa aisteja, keskittymiskykyä, luovuutta ja intuitiota. Reiki tuo selkeyttä erilaisiin elämäntilantesiin ja auttaa jaksamaan elämän vaikeammistakin haasteista. Reiki vahvistaa vastustuskykyä ja onkin erinomainen ennaltaehkäisevä hoitomuoto. Reikin avulla voi hoitaa niin akuutteja kuin pitkäaikaisiakin sairauksia, ja hoitoon voi tulla, vaikkei mitään fyysistä vaivaa olisikaan.

Reiki syventää ihmisen tietoisuuden tasoa ja avartaa henkistä kehitystä; se auttaa pysähtymään ja kuuntelemaan rehellisesti omaa kehomieltä – olemaan läsnä tässä ja nyt. Reiki ohjaa meidät elämän peruslähteelle: mistä kaikesta tässä olemassaolossa onkaan kyse? Me kaikki olemme yhtä ja samaa tietoisuutta ja olemusta.

Minulla on 17 vuoden kokemus reikistä. Vuosien varrella olen hoitanut niin itseäni kuin läheisiäni. Minua on opettanut kaksi luotettavaa ja hyvää reikimasteria: Ann-Sofie Hammarström (reiki I -kurssi v. 2004) ja Johanna Rossi (reiki II -kurssi v. 2005). Reiki I -kurssilla opitaan hoitamaan käsillä ja reiki II -kurssilla syvennytään kaukohoitojen lähettämiseen.

Reikilinjani: Mikaoi Usui – Churijo Hayashi – Hawayo Takata – Wanja Twan – Ann-Sofie Hammarström/Johanna Rossi – Iida Ojanperä

Reikihoidot:
1 h / 70 e
1,5 h / 90 e

Reikikaukohoidot:
Kaukolähetysten kohdalla ota minuun ensin yhteyttä ja sovitaan lähetyksen pituudesta ja hinnasta.

Reikihoidot teen tällä hetkellä kotonani. Minulla on käytössäni hoitopöytä. Hoitoon ei tarvitse mitenkään erityisesti valmistautua, mutta suosittelen ylle mahdollisemman rentoja vaatteita, joissa sinulla on hyvä olla.

Ota yhteyttä, niin sovitaan sopiva päivä ja ajankohta.