Reiki

TULE HELLIMÄÄN KEHOMIELTÄSI IHANALLA REIKILLÄ!

REIKI
REI = yleismaailmallinen
KI = universaali voima, elämänenergia

MITEN REIKI TOIMII?
Reikihoito on energiahoitomuoto, missä asiakasta hoidetaan käsin. Hoitaja käy käsillä hoidettavan kehon läpi: hoito aloitetaan päästä ja se jatkuu vatsan alueelle, kunnes siirrytään hoitamaan asiakkaan selkää.

Reiki rauhoittaa, voimistaa ja tasapainottaa. Se pudistaa kehoa ja mieltä sekä tukee ja vahvistaa aisteja, keskittymiskykyä, luovuutta ja intuitiota. Reiki tuo selkeyttä erilaisiin elämäntilantesiin ja auttaa jaksamaan elämän haasteissa. Reiki vahvistaa vastustuskykyä ja onkin erinomainen ennaltaehkäisevä hoitomuoto. Reikin avulla voi hoitaa niin akuutteja kuin pitkäaikaisiakin sairauksia, ja hoitoon voi tulla, vaikkei mitään fyysistä vaivaa olisikaan.

Reiki syventää ihmisen tietoisuuden tasoa ja avartaa henkistä kehitystä; se auttaa pysähtymään ja kuuntelemaan rehellisesti omaa kehomieltä – olemaan läsnä tässä ja nyt. Reiki ohjaa meidät elämän peruslähteelle: mistä kaikesta tässä olemassaolossa onkaan kyse? Me kaikki olemme yhtä ja samaa tietoisuutta ja olemusta.

REIKIHOIDOT:

1 reikihoito x 1,5 h / 70 e

3 reikihoitoa x 1,5 h / 180 e
Kolmen kerran sarjakortti on henkilökohtainen ja voimassa ostopäivästä eteenpäin puoli vuotta.

REIKIN TAUSTAA
Reiki on kaikkialla ja kaikessa vallitsevaa näkymätön elämän perusenergiaa, joka kuitenkin saa näkyvästi hyvää aikaan. Reiki on energiahoitomuoto, jossa hoidetaan käsillä: reikin kehitti japanilainen Mikao Usui 1920-luvulla. Reiki on aina hyvää energiaa ja se toimii aina hoidettavan parhaaksi. Sillä voi hoitaa kaikkea elävää ihmisistä kasveihin. Hoidettavasta ei siirry koskaan mitään negatiivista energiaa hoitajaan eikä toisinpäin. Reiki on täysin turvallinen ja luonnollinen hoitomenetelmä. Reiki ei ole uskonnollinen suuntaus, lahko tai oppi. Reiki vain on. Alkuperäinen Usui-reiki on toimivaa omassa yksinkertaisuudessaan ja kauneudessaan – mitään siitä poistamatta tai mitään siihen lisäämättä.

REIKIPOLKUNI
Minulla on 19 vuoden kokemus reikistä. Vuosien varrella olen hoitanut niin itseäni kuin läheisiäni. Minua on opettanut kaksi luotettavaa ja hyvää reikimasteria: Ann-Sofie Hammarström (reiki I -kurssi v. 2004) ja Johanna Rossi (reiki II -kurssi v. 2005). Reiki I -kurssilla opitaan hoitamaan käsillä ja reiki II -kurssilla syvennytään kaukohoitojen lähettämiseen.

REIKIKAUKOHOIDOT:
30 min / 33 e

Reikilinjani: Mikaoi Usui – Churijo Hayashi – Hawayo Takata – Wanja Twan – Ann-Sofie Hammarström/Johanna Rossi – Iida Ojanperä

MISSÄ HOIDOT TEHDÄÄN?
Reikihoitopaikka sijaitsee n. 4 km päässä 10-tiestä.
Tarkka osoite: Suurilantie 301, 21450 Tarvasjoki

Teen hoitoja kotonani, pihapiirissämme olevassa tunnelmallisessa hirsituvassa, joka toimii myös taiteilijatyöhuoneenani. Tupa jo itsessään luo rauhallisen olemisen ilmapiirin hengittävyydellään. Täällä myös metsien ja maalaismaiseman suoma hiljaisuus hyväilee ihanasti koko kehomieltä jättäen pehmeän hehkun sydämeen. Hoitoon ei tarvitse mitenkään erityisesti valmistautua, mutta suosittelen rentoa asua, missä on helppo olla.

HUOM! Teen aina silloin tällöin reikihoitoja Kristiinankaupungissakin, eli tervetuloa hoitoon myös sinne!

Ota yhteyttä, niin sovitaan reikihoitopäivä ja ajankohta.

REIKIN PERIAATTEET

Juuri tänään, juuri nyt
älä kanna huolta, älä murehdi.

Juuri tänään, juuri nyt

älä vihastu, älä vihaa.

Kunnioita lähimmäisiäsi,
opettajiasi, vanhempiasi
ja esivanhempiasi.

Elä rehelliseti.

Ole kiitollinen – kiitä.
Osoita kiitollisuutesi kaikkea elävää kohtaan.