12 LEMPEÄÄ YINASENTOA

Ensimmäiseksi haluan kiittää Väkeä siitä, että teokseni ovat esillä heidän upeassa tilassaan.

Kiitos.

Näyttelyn 12 mustepiirroksina toteutettua yinasentoa ovat alun perin luotu jooga- ja meditaatio-ohjaaja Jouni Hallikaisen (jounihallikainen.fi) syvällisen kauniiseen Tie nimeltä Yin -kirjaan. Kirjassa teokset esiintyvät mustavalkoisina viivapiirroksina. Kuten elämässä yleensä – kaikki on jatkuvaa muutoksen virtaa – myös nämä piirrokset ovat matkan varrella muuttuneet – ne ovat saanet pintaansa sävyä.

Omasta kokemuksestani voin sanoa, että taiteellisen luomisen ja yinjoogan harjoittamisen tiet risteävät monellakin tapaa: kummankin keskiöstä löytyy hiljentyminen, antautuminen läsnäololle sekä sielun ja sydämen viestien kuunteleminen. Luomistyössäni en pakota mitään syntymään, vaan jokainen teos hakee luonnollisen muotonsa. Yinjoogassakaan mikään ei synny pakottamalla – lempeä kehomielen kuuntelu ja kunnioitus palvelee parhaiten.

Kuva: Jouni Hallikainen 2023

Näyttelyn mustepiirrokset ovat myynnissä. Mikäli olet kiinnostunut ostamaan sellaisen, ota yhteyttä minuun. Lähetän sinulle sähköpostitse aitoustodistuksen ja laskun teoksesta/teoksista. Poikkeuksellisesti tämän näyttelyn työt, yhtä lukuun ottamatta (Kyykky), voi ottaa heti mukaan: ei tarvitse odottaa näyttelyn päättymiseen asti, että taidetta voi hankkia kotiin tai lahjaksi.

Kysymykset taiteesta / teoksista:
Iida Ojanperä / BirdWay
iida@birdway.fi / 040 531 66 74

Kuva: Jouni Hallikainen 2023

Aukioloajat ja lisätietoja Kiipeily- ja joogakeskus VÄESTÄ löydät täältä.