BirdWay 2 v.

TÄNÄÄN ON JUHLAPÄIVÄ!

Tänään 15.8.2023 on BirdWayn virallinen 2-vuotissyntymäpäivä!
Uuden alkavan vuosirenkaan kunniaksi tarjoan mahdollisuuden varata 1,5 h reikihoidon 50 e erikoishintaan (normaalisti 90 e).
Teen hoitoja pääasiassa BirdWayn päämajassa Tulipuuvaltakunnassa Tarvasjoella, mutta myös silloin tällöin Kristiinankaupungissa, varsinkin jos on muutenkin asiaa synnyinseudulleni Pohjanmaalle. Tarjous on voimassa 15.-16.8.2023. Lisätietoja reikistä löydä täältä ja yhteystietoni ajanvaraukseen löydät täältä.

MITÄ VUODENKIERTO TOI MUKANAAN?

Olen kiitollinen siitä, miten monimuotoisena BirdWayn luonto onkaan taas saanut ilmetä viimeisen vuoden aikana: on ollut valokuvausta, maalaamista, mustepiirrosten ja exlibristen piirtämistä, runojen ja artikkeleiden kirjoittamista, reikihoitoja sekä erilaisia yksityis- ja ryhmänäyttelyitä niin lähiseuduilla kuin kauempanakin, kuten Kristiinankaupungissa ja Rovaniemellä. Vielä on mahdollisuus nähdä yinjooga-aiheisia mustepiirroksiani Kiipeily- ja joogakeskus Väessä Rovaniemellä. Näyttely on esillä 27.8.2023 asti.

Kiitos kaikille heille, jotka ovat tukeneet BirdWayta niin henkisesti kuin fyysisestikin, eli hankkimalla taidetta tai reikihoitoja; näistä kumpikin luovat omalla tavallaan elämään harmoniaa ja hyvinvointia.

UUTTA JUURI NYT

Tällä hetkellä BirdWay tekee uutta tutkimusmatkaa puukorujen parissa. Kevään ja kesän 2023 aikana on hiljalleen syntynyt erilaisia puukiekkokoruja riipuksista korviksiin ja rannekoruihin. Osassa koruista on myös käsintehtyjä savihelmiä, savi on lähtöisin Lintu-ukon kotimaasta. Lintu-ukon tarinaan pääset tutustumaan täältä.

Jokainen uniikki puukoru on tehty hitaassa tahdissa siksikin, että täytyy kunnioittaa puun kuivumiseen vaadittavaa aikaa. Eikä edes ole aikomusta ”tehtailla” koruja valtavia määriä valmiiksi. En myöskään lähde katkomaan oksia tai ylipäätään kaatamaan puita koruja varten, vaan ne syntyvät ns. sivutuotteena, kun puita on karsittu muusta syystä, kuten polttopuuksi tai niitä on kaatunut myrskyjen seurauksesta.

Alkupuu-riipus (koivu)

Alkupuu-korvakorut (koivu)

Lohikäärmepuu-riipus (kuusi)

Jos haluat tietää lisää BirdWayn koruista, ota yhteyttä!